Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Jul 18, 2007 6:11pm
Forum: etree Subject: Re: trying to upload to lma, password not working

someone else just reported an FTP access problem recently. Can you please post details / copy / paste of the FTP program and what is the matter and we'll have the engineers look into it asap.

tyler

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokydays Date: Jul 18, 2007 6:26pm
Forum: etree Subject: Re: trying to upload to lma, password not working

Here you go Tyler, thanks so much.

------------------------------------------------------
WinSock 2.0 -- OpenSSL 0.9.8b 04 May 2006
[R] Connecting to Live Music Archive -> DNS=ia300010.us.archive.org IP=208.70.31.210 PORT=21
[R] Connected to Live Music Archive
[R] 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
[R] 220-You are user number 1 of 500 allowed.
[R] 220-Local time is now 01:26. Server port: 21.
[R] 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.
[R] USER dh@thehenrys.net
[R] 331 User dh@thehenrys.net OK. Password required
[R] PASS (hidden)
[R] 530 Authentication failed, sorry
[R] Connection failed
[R] Delaying for 10 seconds before reconnect attempt #1
[R] Retry attempt Aborted
------------------------------------------------------

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokydays Date: Jul 18, 2007 6:31pm
Forum: etree Subject: Re: trying to upload to lma, password not working

I think the ftp server just does not have me as a user. I have tried retyping my password many times to make sure im not crazy. Of course my wife still thinks im crazy but thats another story. ;0)

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokydays Date: Jul 18, 2007 9:48pm
Forum: etree Subject: Re: trying to upload to lma, password not working

Looks like this problem has been solved. Thanks.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Jul 19, 2007 7:12am
Forum: etree Subject: Re: trying to upload to lma, password not working

yes, the engineers fixed it. thanks for the heads up!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokydays Date: Jul 19, 2007 7:16am
Forum: etree Subject: Re: trying to upload to lma, password not working

No problem, thanks you!